tiistai 7. tammikuuta 2014

Nappikauppaa ja muita kirppisjuttuja.

Tässäpä erään kirppisvisiitin satoa taas. Tää oli siitä hauska kasa tavaraa, että kaikki jotenkin hassusti mätsää hyvin toisiinsa. Ja kaikki on ihan ylettömän hienoja, ainakin mun mielestä.

Nyt ei oikein tekstiä tunnu irtoavan, mutta laitetaan kuvia sitten senkin edestä. :)


Tarjotin ♥ peltipurkki ♥ nappeja ♥ nappikaulakoru ♥ sydänkangas


Tarjotinta pyörittelin pitkään käsissäni ja arvoin otanko vai enkö. Hintaa sillä oli vähän vajaa kymppi, enkä yleensä kirppisjutuista niin paljoa maksa, mutta kyllä oon tyytyväinen että raaskin ostaa, onhan tuo nimittäin ihan äärettömän ihana!



Tunnustan, tuollainen kaulakoru mulla oli jo ennestäänkin erivärisenä mutta tää on hienompi! 



Hiirinappeja kukkanappiniityllä. :D

Vaikuttais muuten vahvasti siltä, että yleisin kirppisostos kautta aikojen mulla on napit. Ei onneksi esimerkiksi urkuharmoonit taikka jenkkisängyt. Nämä menee huomattavasti pienempään tilaan, ja se on hyvä se. Mitäs sinä hamstraat kirppareilta kassikaupalla? Mitä tarttuu aina matkaan? Vai tarttuuko mitään? Musta olis hauska tietää onko muilla jotain vakio-ostosta vai olenko yksin tautini kanssa. :D



Kyllä kirpparit on kivoja!



Edit. Mitä IHMETTÄ noille kuville tapahtui kun julkaisin postauksen? Niistä tuli ihan rakeisia ja suttuisia. o_O Jos jaksan niin koitan myöhemmin ladata ne uudestaan, jos siitä vaikka olis apua. Aika ankeita ovat kyllä nyt...

7 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo tarjotin! Oon nähnyt netissä samaa, mutta eri väreissä. Tuossa on kyllä niin herkut värit ♥. Ite bongailen kirppiksiltä aina pitsiliinoja, jos löytyisi kivan värisiä, halpoja ja siistejä. Paljon niitä on tullut löydettyäkin. Etin myös ruusuhuiveja kaikenlaisia projekteja varten, mutta nekään ei saisi maksaa juuri mitään. Ihan vasta Haapajärvellä kirppiksellä oli niin hienot huivit, toinen oli mustalla pohjalla ja toinen punaisella. Ne vaan maksoi muistaakseni 20 euroa tai vähän päällekin..... sinne jäi hyllyyn. Kaikenlaista vanhaa tavaraa ja huonekaluja tulee myös etsittyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 20 euroa, huhhuh! Aika suolainen hinta minusta. Itse ostelen myös niitä ruusuhuiveja, sekä käyttöön että muihin juttuihin, mutta en mä niistä(kään) kovin montaa euroa raaski maksaa.

      Poista
    2. Niinpä! Kirppiksillä on välillä aika korkeita hintoja kaikilla trendikkäillä tavaroilla, mitä menee paljon, niinku vaikka nuo huivit ja peltipurkit jne. Ihmiset on huomannut, että ne on nyt suosittuja ja koittavat pyytää ihan liikaa :( Se on aina harmittavaa jättää joku ihana juttu kirppikselle, kun sillä on reilusti liikaa hintaa.

      Poista
    3. Niinhän se tosiaan menee, että kysyntä nostaa hintaa. Onneksi välillä tulee vastaan niitä halpojakin aarteita! :)

      Poista
  2. Aika sairaan ihanat nuo oranssit kukkanapit, vitsi, tuli takauma lapsuuteen, onkohan mulla ollut joskus jossain vaatteessa joko juuri tuollaiset tai sitten ainakin tosi samanlaiset :) Ihanat

    VastaaPoista
  3. Ihania nappeja. :3 Hyvä idea tehdä napeista kaulakoru. Saako sitä matkia, niin voisi tehdä töihin lapsille tuijotettavaa? (Toimin lastentarhan opettajana...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa matkia, etenkin kun alunperinkään idea ei oo mun. :) Seppälässä noita koruja myytiin jossain vaiheessa. Ite kun tekee niin saa taatusti vielä hienomman. :3

      Poista