tiistai 7. tammikuuta 2014

Joulu oli, joulu meni.

Just ohi vilahtaneen loppiaisen kunniaksi olis luvassa pikkuisen joulujuttuja, sori! Ajattelin että nyt tai ei koskaan, myöhemmin en enää kehtaa. :D Sitäpaitsi eikös se joulu vähän niin kuin loppiaiseen lopu, joten enhän mä niin myöhässäkään ole... Vai?

Fline taannoin esitti vienon toiveen jotta laittaisinko kuvia uudesta, ei-niin-aidosta-mutta-sitäkin-valkoisemmasta joulukuusestani, joten ajattelin olla kiltti ja toteuttaa toiveen. Ei teidän muiden ole pakko lukea jos olette saaneet tarpeeksenne joulujutuista! :DSain tosiaan tuossa joulun alla lievähkön päähänpinttymän valkeasta kuusesta, joten ei se auttanut kuin moinen ostaa. Ja onhan se kiva! Mä en ole koskaan erityisemmin tykännyt tekokuusista, mutta tällainen valkoinen ei edes esitä olevansa aito, joten on siis aivan eri juttu. ;)


Hassua, livenä näytti että koristeita oli kuusi pullollaan, mutta näissä kuvissa tuo koristelu näyttää suorastaan harvalta. :D Syököhän mun kamera kuusenkoristeita?


Koristeiksi kaivelin vanhoja tuttuja palloja, omppuja, lintuja ja muita. Olisin kyllä ostanutkin jotain mutta en löytänyt mitään kivoja joten vanhoilla mentiin. Edes latvatähteä en ostanut kun en osannut päättää kummanlaisen otan kahdesta vaihtoehdosta... Valot sentään piti kantaa kotiin kun ei mitään sopivia ollut entuudestaan. Vähän kyllä petyin noihin valoihin; pakkauksessa nimittäin oli maininta lämpimästä valosta, mutta ei nuo minusta järin lämpimänsävyiset kyllä ole, etenkään kun vertaa tuohon ikkunatähteen joka pilkottaa tuolla yhdessä kuvassa. Mutta näillä mentiin ja hyvin pärjättiin.Muita koristeita laitoin suht maltillisesti, mutta hyasinttien kohdalla riehaannuin -taas. Tällä kertaa ostin jopa neljä! :D Yhden istutin tuollaiseen vanhaan lasipurkkiin, näyttää ihan hauskalta (ja kukkii vasta nyt, niinkuin kolme muutakin. Jouluna ei yksikään suvainnut kukkia...).

Nyyti kuusenkoristeluassistenttina

Yleisesti ottaen joulunaika meni varsin tutulla ja hyväksi havaitulla kaavalla; syömistä, laiskottelua, lautapelejä, syömistäsyömistäsyömistä... Tänä vuonna tosin olin ensimmäistä kertaa koskaan aattona töissä, mutta vuoro loppui jo iltapäivällä joten ei se nyt niin paha asia ollut. :)


Noin, se siitä joulusta! Ens kerralla taas jotain aivan muuta. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti