keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Raitaa säärille!


Virkkasin nämä säärystimet jo joskus syksyllä, mutta lankojen päätteleminen ja pingottaminen oli muka niiiiiin vaivalloista, että säärystimet jäivät pitkäksi aikaa laatikkoon lojumaan. Pari päivää sitten sain viimein langat pääteltyä ja säärystimet pingottumaan. Kyllähän siihen aikaakin meni arviolta vartti plus kuivumisaika päälle, että rankkaa oli. Ja todella työlästä.
 Nyt nämä raitamakkarat on siis viimeinkin valmiit, ja pääsevät käyttöön. Lanka on 100 % villaa, joten eiköhän nämä lämmitäkin koipia ihan mukavasti. Ihan kivat näistä tuli, jos ei pikkuvikoja oteta huomioon (toiseen virkkasin epähuomiossa liian tiukan aloituskierroksen, joten se on vähän kireämpi kuin toinen, ja aavistuksen erikokoisiakin ovat. En tajua miten siinä onnistuin, silmukkamäärät kuitenkin olivat samat...). Ihana lanka kuitenkin pelastaa paljon! Lanka on siis Novitan Puroa, sitä värikkäintä versiota, ja tykkään tuosta tosi paljon. :) Menekkiä en kyllä muista. Saattoi olla että lankaa meni neljäkin kerää, koska muistan että menekki yllätti. Saishan sen selville, jos punnitsisi nuo, mutta ei tässä nyt sellaisiin ponnistuksiin taida venyä... 

5 kommenttia:

  1. Kiitosta vain. :) Nätti lanka pelastaa paljon. ;)

    VastaaPoista
  2. Ite oon joskus nähny tollasia vetskarijuttuja jossain seppälässä tai jossain. sieltä siis idea. :) ihanan värikkäät säärystimet tän Suomen pimeän talven keskelle. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Ite tykkään kans. :)

    VastaaPoista