keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Metsäretkellä!

Ohjelmassa kuvapläjäys!
Sunnuntaina oli mahtavan aurinkoinen ilma, eikä pakkastakaan ollut liikaa, joten päätettiin kaverini A:n kanssa lähteä vähän eräjormailemaan, eli laavulle makkaranpaistoon. Mutta koskapa ruoka on hyvää ja syöminen kivaa, oli meillä makkaran lisäksi mukana taikinaa tikkupulliin (NAMM!), teetä ja After Eight -suklaata. :) Retki ei katsokaas ole retki ilman kunnon eväitä! Nyytikoiranen pääsi luonnollisesti retkelle mukaan. Tässä vahditaan huolestuneesti makkaranpaistoa.


"Jääkö sitä makkaraa yhtään mulle? Jääkö?"
Huomatkaa harvinaisen intellektuelli ilme. Lehmilammella on kivat, kiviset maisemat! :)


Nyyti ja A kiipes iiiisolle kivelle.


Voittajafiilis!


Välillä meinasi neiti Vilukinttu paleltua, ja homma meni ihan hytisemiseksi. Piti päästä tätin takin alle lämpimään. Sieltä jos jostain oli hyvä tarkkailla makkaroita ja tikkupullia! Saatiin myös A:n kans päivän naurut, kun puettiin koiraparalle A:n säärystin lämmikkeeksi. Hyvin toimi, mutta näky oli hivenen koominen! 


Kaikenkaikkiaan onnistunut retki; nuotio saatiin syttymään, emme polttaneet koko metsää, karhu ei syönyt ketään eikä kukaan edes eksynyt. Kivaa siis oli, mitä nyt loppuajasta sormia ja varpaita nipisteli, kun alkoi tulla jo kylmä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti