maanantai 13. toukokuuta 2013

Mökkeilykuume vaivaa...

...ja kunnolla vaivaakin. Olisi ihan hirmuinen hinku päästä mökkeilemään jo. Mökille pääsyä odotellessa fiilistelin viimekesäisillä mökkikuvilla. Mörön ja Nyytikoirasen kans ehdittiin kerran käydä mummun mökillä Koivujärvellä. Aika sateiset kelit sattui niille(kin) päiville, mutta mukava reissu oli joka tapauksessa. :)


Nyyskän rentoa matkustamista takapenkillä petivaatteiden päällä. Kasan päältä oli hyvä tähystellä maisemiakin aina kun jaksoi. :)Vettä tuli välillä lotisemalla. Saipahan ainakin otettua kivoja pisarakuvia.


Touhuamisesta väsynyt Nyyti sikeässä unessa. Sohvan selkänojasta tuli lempparitorkkupaikka.Rannassa kävi lokkiperhe useaan otteeseen syömässä rapuaterioita. Livahtivat vaan aina karkuun kun yritin hiipiä lähemmäs että saisin kuvia pörheistä poikasista. Ravunsakset (ja päät) eivät ilmeisesti kuulu lokin ruokavalioon, niitä löytyi rantakiviltä vaikka kuinka.

Kuvassa isosilmäinen mökkimurmeli, erittäin harvinainen laji leppoisan luonteensa vuoksi. ♥

Auringonlaskut mökkirannassa on aivan omaa luokkaansa. ♥Täytyy sanoa, että ei nämä kuvat varsinaisesti kuumeen alentajana toimi, päinvastoin. Tekis niin mieli mennä pakkaamaan laukut ja kurvata mökille grillaamaan, kuvaamaan ja laiskottelemaan.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo sun ottamat kuvat auringonlaskusta! Ja koira on kyl tosi sulonen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ^_^

    Nyyti on kyllä kovin sulonen tyyppi. <3

    VastaaPoista