keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Eräs saalis.

Kävinpä kerran taas kirpparilla (tai no, Ekotorilla, mutta mitä noita erittelemään). Tästä käynnistä on kyllä jo jonkin aikaa, mutta empähän ole tästä(kään) ehtinyt jaksanut  mitään bloggailemaan. Itse asiassa uudempikin satsi olis jo odottelemassa esittelyvuoroaan, mutta niillähän on vain ja ainoastaan aikaa odotella...
Mutta että siis, tältä kyseiseltä kerralta nappasin mukaani tuon pienen peltitarjottimen, ison kasan nappeja (kuvissa vain osa), sekä kaksi lelukoiraa. Napeillehan on aina käyttöä enemmän kuin Kreikalla velkarahoille, eikä peltitarjottimiakaan, etenkään noin nättejä ole koskaan liikaa. Koirakansan edustajat päätyvät askartelukäyttöön. Jonain päivänä. Postaan siitä sitten taas, ehkä. Parilla-kolmella eurolla kannoin nämä kamat kotiin, ei ollut kallista siis.

Tarjottimen lykkäsin toistaiseksi tuikkukippojen aluslautaseksi, mutta saattaa olla, että joskus länttään sen sinitarralla seinälle. Etenkin nyt, kun vastikään sain kaverilta himppasen isomman, samaa tyyliä edustavan pyöreän lautasen seinäkiinnikkeineen. (Kiitos A! :))
Krhm, tulipa taas kuvia pienen pitäjän tarpeiksi, mutta asia ainakin käynee selväksi! Toisto on tärkeetä ja sitä rataa. Näköjään nuo kuvat myös tykkää poukkoilla tuossa ihan oman mielensä mukaan, mutta nyt en jaksa vaivaantua siitä. Hyppikööt, minä lähden nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti