perjantai 17. helmikuuta 2012

Oih.

Jokunen minut tietävä varmaan tietää myöskin suhteeni kenkiin. Lämpimän suhteen, sanoisinko. Kenkiä on myöskin haaliintunut nurkkiin ihan kiitettävä määrä, mutta eihän niitä liikaa koskaan ole. Viime viikolla mopo vähän lipesi lepikkoon, ja raahasin kotiini kaksi uutta kenkäparia. Pakollisena puolustuspuheenani voin kuitenkin sanoa, etten ole aikapäiviin, varmaan lähemmäs vuoteen ostanut kenkiä, sen sijaan olen useammat vähemmälle käytölle jääneet popot lykännyt eteenpäin. Pitemmittä puheitta, uusimmat yksilöt:


Nämä ihanat kiilakorkoiset yksilöt löysin viimeisimmältä Oulun reissulta alehyllystä. Ja vaikka niitä kenkiä ennestään tosiaan about nelisenkymmentä paria, mustille korollisille talvikengille oli -uskokoon ken tahtoo- kysyntää. Jostain mystisestä syystä mulla ei nimittäin paljoa talvikenkiä ole. Mutta nytpä on ainakin yhdet superihanat.


On ne ihanat, joko sanoin?


Toiset, mustat nekin, löytyi kirpparilta. Hinta oli suht korkea kirpparihinnaksi (9 euroa), mutta annoin se anteeksi sillä verukkeella, että vilkaisu pohjiin kertoi näiden olevan käytännössä uudet. Näillä ei valitettavasti näissä arktisissa olosuhteissa ole käyttöä, kesää odotellessa... Mutta on ne ihanat juu.


Materialisti kiittää ja kuittaa. Ja myhäilee tyytyväisyyttään.

2 kommenttia: