tiistai 3. tammikuuta 2012

Otuksia ja puhekuplia.


Innostuin jokin aika sitten tehtailemaan pinssejä ja magneetteja. Maalasin puunappeja erilaisilla akryyli- ja askartelumaaleilla, piirtelin permanent-tussilla kaiken näköisiä otuksia, muffinsseja, pöllöjä, tirppoja, puhekuplia... Mitä vain mieleen juolahti, kaikkea sellaista minua. Kahta samanlaista ei löydy.
Päälle vielä varuilta sipaisin lakkakerroksen, että kuva taatusti pysyy (no, ei ilmeisesti pysy pesukoneessa, mikä ei sentään ollut tarkoituskaan. Kaveri nimittäin pesi vahingossa omansa...). Taakse kuumaliimasin joko pinssipohjan tai magneetin. Ja poltin sormeni noin miljoona kertaa siinä sivussa.


Tuo pyöreävartaloinen, tikkujalkainen otus on muuten nimeltään Koikkaloikkanen. ;) Se seikkailee milloin missäkin (riippuen hyvin pitkälti siitä, missä satun liikkumaan kynän kanssa). Loikkasen ilme on hyvin usein suoraan verrannollinen omaan olotilaani. Kunnon tunteiden tulkki siis tämä olio. ;)


Näitä aion ihan ehdottomasti tehdä lisää, kunhan vaan saan lisää noita puunappeja. Kärkkäisellä ei ollut enää tuota kokoa, mutta ostin pienemmän erän hieman isompi nappeja. Aivan parasta ajanvietettä!


Magneetit ja pinssit olivat myynnissä koulun joulumyyjäisissä, mistä olikin jo puhetta. Hyvin menivät kaupaksi, ilmeisesti otukset ja räikeät värit iskevät muihinkin kuin vain itseeni. ;)
Osa on vielä vapaalla jalalla. Jos kiinnostaa, kysele toki kommenttilootan puolella! :)Mitäs tykkäät? Mikä on sinun lempparisi? :)

4 kommenttia:

  1. Tuo valakonen reppana lintu(?) on aika makia :D

    VastaaPoista
  2. Joo, se on tuommonen apaattinen pöllöparka. :D Lahjoitin sen meijän luokan Seijalle. :)

    VastaaPoista
  3. Pitää tuuskata muutama pupunenkin sitten, ku teen uusia :)

    VastaaPoista