sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Loma?

Joo, loma oli ja meni. Ja minä sairastin koko loman (tunnolliset opiskelijat, kuten minä, tekevät ehdottomasti niin). Kyllä tympii.
Ihan ekana lomapäivänä aloitin kurkkukivulla, siihen sitten lisäksi räkää, paljon räkää, satunnaisesti hieman kuumetta, tukkoinen olo ja yskä, joka on pahimmillaan luonnollisestikin öisin.
Kurkkukipu on ihan oma lukunsa sinänsä, tämä on jotain ihan kamalaa. Harvemmin yöllä herää pelkästään siihen, että kurkku on niin sietämättömän kipeä, nyt on sekin koettu. Nieleminen on ihan tuskaa.
Jospa tämä tästä. 12 päivää takana, eihän tämä voi loputtomiin kestää, eihän?
Muuten oli kyllä aivan mukava loma. Pidin pyhän päätökseni, enkä tehnyt kouluhommia yhtään (poikkeuksena tänään virkatut 2,5 isoäidinneliötä), välttelin pienintä ajatustakin koulusta ja etenkin opinnäytetyöstä.
Jouluaattona olin kotikotona, iskällä siis, ja siellä oli tupa täynnä porukkaa. Joulupukkikin kävi, ja sainpa minäkin jokusen lahjan. Itse asiassa ihan liikaakin. Joitain niistä voisin mahdollisesti esitellä myöhemmin.
Nyt näyttää siltä, että yskäkin alkaa taas päästä vauhtiin, joten on varmaan korkea aika laittaa kone kiinni ja mennä "nukkumaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti