sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Raitaliina


 Olen mä ommellutkin sentään, enkä vain värittänyt. Halusin ruokapöydälle riemunkirjavan, vähän räsymattomaisen pöytäliinan, joten ei auttanut kuin kaivaa kankaat ja ompelukone esille. Itseasiassa aloitin tämän jo viime talvena, sitten se hautautui muiden juttujen alle, mutta alkukesästä kaivoin liinantekeleen uudelleen esiin ja päätin tehdä sen viimein valmiiksi.

Ja tulipa siitä kiva! Virheetön se ei ole, on kurttua ja sen sellaista, mutta ei se haittaa. Tykkään silti. Persoonallinen se ainakin on, ja taatusti ainoa laatuaan. :)


Kaikki liinaan käytetyt kankaat ovat vanhoja ja enimmäkseen kierrätettyjä; tyynyliinoja, pussilakanoita ja niin edelleen. Näitä ostelen aina kirppareilta, kun kiva kangas sattuu vastaan järkevällä hinnalla.Ja koska ollaan ei-aina-niin-siistien ihmisten taloudessa, saattaa käydä niin, että liina ei kauaa pysy puhtaana. Olen myös hieman laiska silitysraudan käyttäjä, siksipä tein liinasta käännettävän jotta sen käyttöikä pesujen välillä olisi mahdollisimman pitkä. :) Toisen puolen halusin erilaiseksi kuin raitapuolen, joten päädyin tähän oranssinkirjavaan kankaaseen, joka taitaa olla alunperin pussilakana. 


Hieno on. Hyvä minä! ;)

6 kommenttia:

 1. tosi nätti, kunpa olisi minullakin paikka, missä ommella (ja ompelutaito :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ei minunkaan taitoni häävit ole, mutta kyllähän tuon liinaksi tunnistaa! :D

   Poista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani: http://naana13.blogspot.fi/2015/08/tunnustus.html :)

  VastaaPoista
 3. Ihan liina!
  ...Eli siis IhanA liina =DD Hieno typo meinasi tulla. Osaat kyllä valita kauniisti värejä yhteen!
  t.fline, en muista tunnuksiani tänne

  VastaaPoista