torstai 18. kesäkuuta 2015

Marsujuttuja

Jospa vaikka päivittäisin hieman, mitä meidän marsulandiaan tätä nykyä kuuluu. :) Meillähän oli marsusiskokset Ninja ja Miisa, jotka ovat meillä jo viidettä vuotta. Noin kuukausi takaperin kävi kuitenkin ikävästi; Ninja kuoli ihan yllättäen ja Miisa jäi yksin. 

Miisa vasemmalla, Ninja oikealla.Aioin ensin antaa Miisan johonkin marsulliseen perheeseen viettämään eläkepäiviä, mutta en sitten raaskinutkaan. Ei tuntunut kuitenkaan kivalta pitää pötkylää yksineläjänä, joten aloin katsella sille seuraa. Ensin oli tarkoitus ottaa kaksi poikasta Miisan seuraksi, mutta sitten törmäsin erääseen ilmoitukseen ja tadaa - meille muutti 5-vuotias Pylpyrä-neiti! :) 

Pylpyrä

Vähän on tyypeillä vielä hakusalla, kuka määrää ja ketä, ja sen mukaista purinaa välillä kuuluukin, mutta eiköhän se siitä tasaannu. Vähemmillä kahinoilla ollaan pärjätty, kuin alkuun luulinkaan. Miisa lähinnä kukkoilee Pylpyrälle, eikä ymmärrä että Pylpyrä on jo aikaa sitten luovuttanut johtajanroolin sille. Mutta Miisa onkin tomera matami... :DNyt onkin näillä vinkulimpuilla kivaa aikaa, kun ulkona kasvaa kaikennäköistä herkkua niin paljon kuin vain jaksaa syödä. Kesä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti