lauantai 29. joulukuuta 2012

Niitä pakollisia...

Joulukuvia nimittäin. Johan näitä tursuaa joka blogista, mutta ei se mitään; jouluöverit saadaan vain kerran vuodessa. ;) Osan kuvista näpsin itse, osa on pikkusiskojen otoksia.

Aattona kävimme ensin V:n kanssa hänen mummullaan kahvilla ja sitten valtasimme sohvat äidin luona. Tarjolla oli massoittain ruokaa (Kuka yllättyi, käsi ylös!), leppoisaa loikoilua ja lautapelejä. Joulupäivänä ajeltiin ensin iskälle syömään ja sitten taas äidille pelailemaan ja ehkä vähän syömäänkin. Tapaninpäivänä kasaannuimme vielä kertaalleen äidin luokse ja illalla visiteerattiin vielä V:n kotona syömässä. Siinäpä joulu vierähtikin, ja kaiken syömisen ja laiskottelun jälkeen tuntuu ihan piristävältä palata normiarkeen. :)

Mutta tässäpä niitä luvattuja kuvia:



Nyyti ja fleecehaalari. Raukka näyttää pieneltä hopparilta. :)



Lahjoja! Meillä ei ole koskaan ollut minkäänlaista laitetaan-lahjat-kuusen-alle-perinnettä, mutta tällä kertaa kääröt lykättiin oksien alle.



Nyyti sai kinkun luun, taisipa olla hieman hyvää.





Sieppi-vanhuskin tuli mummun mukana joulunviettoon.





Väsynyt Nyyti ja pelottava joululahjaporsas. N sai lahjaksi tuollaisen röhkivän kumiporsaan ja oikeasti pelkäsi sitä pari päivää. Ilme kertoo paljon. :D Nyttemmin ovat kuitenkin ystävystyneet ja porsas-paralta on jo pureskeltu korva rikki. :D



Jouluna kuuluu levähtää. Nyyti ja Sieppi näyttävät esimerkkiä.


Pari jouluaiheista postausta taitaa olla vielä tulossa, mutta sitten unohdetaan tämä aihe vuodeksi ja siirrytään muihin kuvioihin. :)

(Edit. Tai sitten ei tule, katsotaan joulukuussa uudelleen...:D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti