tiistai 13. joulukuuta 2011

Myyjäishommia.

Tänään olen muunmuassa tehnyt kasan uusia heijastinhemmoja, lakannut pinssejä ja magneetteja, ommellut hakaneuloja heijastimiin. Ostanut lisää hakaneuloja, pinssitaustoja ja heijastinkangasta. Miettinyt tuotteiden esillepanoa, valokuvannut valmiit tuotteet. Tuskaillut kameran kanssa, se ei jostain syystä suostunut tarkentamaan. Syönyt välissä hätäisesti lihapiirakkaa. Kasannut isoäidinneliöheijastimia, polttanut sormet kuumaliimalla moneen kertaan. Ommellut lisää hakaneuloja. Polttanut taas sormet. Kaiken muun sivussa käynyt koulussa, huomannut Nyytin heiluvat hampaat, keittänyt koiraparalle puuroa että se söisi edes jotain kipeän suunsa kanssa.


Vielä pitäisi liimata pinssitaustat ja magneetit paikalleen, ilmeisesti siis myös polttaa lisää sormia, valita myyntiinlähtevät grafiikanvedokset ja pakata ne sellofaaniin, kerätä kaikki kasaan valmiiksi. Käydä suihkussa. Nukkumaankin voisi jo mennä. 


Olikohan vielä jotain?  Hinnoittelu ainakin jää huomiselle, jääköön. Niin, ja pohjakassakin olisi varmaan hyvä olla olemassa. No, huomisen heiniä sekin.


Huomenna on tosiaan joulumyyjäiset meidän koululla, ja allekirjoittanutkin on siellä myyntihommissa, siitä tämä kaikki hässäkkä. Viimetipassa taas, eikai sentään?

3 kommenttia:

 1. Hei! Minä ostin tänään sulta yhden magneetin, ja aattelin jättää kommentin ku kerta tuolla sivussa käskettiin. :)

  VastaaPoista
 2. Myyjäiset olivat ja menivät, näin me käsityöläiset yritetään.
  Heijastimesi olivat kivoja ja persoonallisia :).

  VastaaPoista
 3. Haidie, kiva kun jätit kommenttia. :) Täällä kyllä käy porukkaa, mutta aika harva kommentoi mitään. Saa tulla toistekin vierailulle. :)

  Eva, oli kyllä kivat myyjäiset, vaikkakin jälkeenpäin oli (ja on) melko väsy olo. Niin ja kiitos :)
  Tuon muuten huomenna sen sulta ostamani piirustuksen kouluun, haluan siihen sun signeerauksen! :)

  VastaaPoista