tiistai 16. marraskuuta 2010

Terveisiä kirpparilta!

Aiemmistakin postauksista on varmaan käynyt selväksi, että meikäläinen on kirppisihminen. Kirppareilla nyt vaan on niin mukava penkoa ja tehdä löytöjä! Sitäpaitsi en tahdo nykyään löytää kaupoista vaatteita, se mammakaapu-lepakkolärpäke-hemulipaitamuoti nyt vain ei innosta. Ja entäs farkut sitten? Kaupat tursuavat pillifarkkuja, ja niitä kun ei minun päällä nähdä. Pillifarkut yhdistettynä tähän takalistoon on vain ehdoton nounou. Kirpparille siis käy nirson (ja köyhän) tie.


Eilisen saalis näytti tältä:Kahdet farkut (ilman niitä pillejä!!), jotka tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Viimeaikoina olen menestyksekkäästi kuluttanut kahdet farkut persiistä puhki ja yksistä sain vetskarin hajalle. Uusia siis tarvittiin. Lisäksi löysin tummansinisen halterneck-topin, ihanan pienen käsilaukun sekä skottiruutuhameen.

Hame on hurjan kiva!Tykkään tuosta laukun kuosista kovasti!

Nyt kun vaan saisi tätä vaatevirtaa ohjattua toiseenkin suuntaan, eli niitä vähimmällä käytöllä olevia vaatteita kirpparille... Vaatekaappi ei vastaanota yhtään innolla uusia vaatteita. Tahtoo vaatehuoneen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti